Devirusare


Un moment foarte greu pentru orice utilizator de computer este dat de virusarea datelor. De forme si dimensiuni diferite, virusii informatici fac imposibila accesarea anumitor fisiere, documente sau cu ajutorul unei conexiuni la internet, faciliteaza furtul de date personale.

Putem clasifica virusii informatici astfel:

Viermii: sunt acele soft-uri care sunt aduse intr-un computer cu un sistem de operare vulnerabil la astfel de atacuri, prin intermediul internetului. Cea mai uzuala cale de infestare cu aceasta clasa de virusi este data de MAIL . Acestia folosesc identitatea utilizatorului pentru a trimite spam-uri si junk e-mail-uri, astfel infectand si alte computere.

Troienii: au capacitatea de a se ascunde sub masca altui program. Prin accesarea functiei acelui program este permis accesul neautorizat al unor persoane straine in propriul sistem. Astfel, datele confidentiale, dar si coduri de acces la conturi bancare sau parole de conturi ajung la indemana cuiva strain.

Spyware: fac din navigarea pe net o chestie foarte enervanta datorita reclamelor afisate la modul obsesiv.

Crimeware: informatiile de o deosebita importanta (economica, militara, bancara etc.) vor deveni accesibile persoanelor neautorizate.

Pentru o devirusare profesionala a laptopui sau calculatorului dumneavoastra apelati la specialistii E-TELEFON CONSULTING GSM ofera servicii si solutii de devirusare atat la sediul nostru cat si sediul clientului (la cerere):

  • devirusare laptop;
  • devirusare calculator;
  • devirusare telefon sau tableta;
  • devirusare hard disk extern;
  • devirusare stick;
  • devirusare card;

Pentru o cotatie exacta de preturi va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, pe mail sau pe numarul de telefon aflat pe pagina de contact.


OK

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii